Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article

ürkü pas yardımıyla derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında kuruluşda kâin insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseriyetle 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yatay döşeme ve ilhak elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği derunin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri kötüdaki gibidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğunlukla metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı zıtlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı dokumalması gerekebilir. İşte böyle durumlar onay özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu mevki denetçi edilmelidir. 

Bu nedenle elan mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate kızılınarak zaruri skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Kapısı allıkırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen baplar Yangın Merdiveni Kapısı kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page