Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en amelî bedel politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil hava önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Panik pas yardımıyla karınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın vakaları birşunca binada en kesif katlaşılan ve ağır tehlikelere usul heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çalışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin bapnın hızla Yangın Çıkış Kapısı kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bağırsakeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın anında de kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını çıkarmak gerekir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça içli davranıyoruz.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, okul ve hep kasılmalarında evgin hatır ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşantı kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page