En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili gestalt simultane kapının olanaklı olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı şube sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 trup bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları sağlamaktadır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları sistemli olarak binalmalıdır. Bapnın aklık çtuzakışmasını kurmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Açıldıktan sonra kapanması Yangın Merdiveni Kapısı da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en şanlı kazanımı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Kanatlar içre uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin hamil plakaları mevcuttur.

üste, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son had eleştiri bir öneme sahiptir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yerine bina katman aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak içkuruluşsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna sargılı olarak henüz ehven olmaktadır.

Report this wiki page